Uw voeten zullen weer zacht en verzorgd aanvoelen. Eventuele pijnlijke plekken zullen verminderd zijn. U kunt uw voeten weer laten zien.

De pedicure behandeling bestaat uit:

  • Knippen, schoonmaken, frezen van de nagels
  • Eventueel schimmelnagels of ingegroeide nagels behandelen
  • Eelt, kloven en likdoorns verwijderen
  • Als afsluiting van de behandeling worden de voeten heerlijk ingecremed en eventueel kunt u de nagels laten lakken.
Behandeling Prijs behandeling
Pedicure €40,00
Pedicure aan huis* €45,00
Pedicure bij Diabetisch/reumatische voet €45,00
Pedicure bij Diabetisch/reumatische voet aan huis* €47,00
Voetmassage €27,00
Manicure €25,00
Handpakking €19,50

 

Ik ben sinds juni 2017 Medisch pedicure.

Een medisch pedicure is een gespecialiseerde pedicure die alle vormen van complexe voetproblematieken van cliënten kan behandelen. De zogenaamde risicovoeten kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van diabetisch, reuma, kanker, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. De medisch pedicure is speciaal opgeleid voor de behandeling van deze doelgroepen. Daarnaast heeft zij een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie en -reparatie, orthesiologie en anti-druk techniek.Dat zijn specialistische technieken die pijnklachten kunnen voorkomen. Ook is een medisch pedicure opgeleid om samen te werken met andere zorgaanbieders.

Vanaf 1 januari 2009 staan alle (medisch) pedicures, als zij aan de toelatingseisen voldoen, vermeld in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). Zorgverleners en consumenten kunnen hier gericht zoeken naar pedicures. Voor zorgverzekeraars biedt registratie in het KRP garantie voor de kwaliteit van de geregistreerde pedicures. Om geregistreerd te blijven in het KRP moet ik binnen een periode van 3 jaar een bepaald aantal accreditatiepunten behalen. Dit houdt in dat ik altijd bij ben van de nieuwste ontwikkelingen.

 

*Buiten Barneveld Euro 0,19 per kilometer extra