Pure-Nature is nu ook wimperspecialist en biedt u de exclusiviteit aan in Wimperverlenging/wimperextensions of Lashcoat verdikkings-coating en Optische verlenging. Wij werken met goede producten, daarom is er bij het maken van een afspraak een wachttijd van 3 weken.

 • Nooit meer doorgelopen mascara of prikogen
 • Geschikt voor lens dragende, sporters, de sauna, of op vakantie
 • Geen leeftijdsgrens.

Het effect van wimperverlenging of coating moet je eigenlijk zelf met eigen ogen zien of ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en verzorgd uit, alsof je met lange wimpers gezegend bent of ėėn of andere super mascara op hebt.

Het voordeel is dat je je ogen praktisch niet meer op hoeft te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs een oogpotlood is niet noodzakelijk meer; 24 uur per dag enkele weken lang genieten van mooie volle wimpers.

Wimperverlenging/wimperextensions of de verdikkings-coating is ook perfect om mee te sporten, de sauna, of op vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt, nooit meer doorgelopen mascara en prikogen.

Bent u allergisch voor mascara? De coating van Lashcoat is dé oplossing.

‘s Morgens met een open frisse zwoele blik wakker worden, je wordt er spontaan vrolijk van als je zo vroeg in de spiegel kijkt. Fluweel zachte sensueel gekrulde verlenging wimpers met een diepe zwarte kleur van zichzelf.

U kunt kiezen uit verschillendelengtes 6-16 mm, materiaal; Diamond Zijde in de krulvormen B, C, D, A/J, L, Y en W en de allernieuwst is U. Door de verscheidenheid van dikte kan je gaan voor een bescheiden look of een glam/drama-look gaan.

Er zijn twee vormen van plakken van de verlenging. De Blink & Go; op deze manier wordt er haartje voor haartje een verlenging aan de eigen wimper geplakt, om het mooi vol te houden is een opvul behandeling 2 á 3 weken later aan te bevelen. Deze behandeling duurt maar 45 minuten omdat de aanzetting alleen aan de punt vast zit.

Daarnaast geven wij de voorkeur aan de behandeling om de wimperverlenging haartje voor haartje te plakken maar dan op een efficiëntere manier, zodat een opvul behandeling slechts in de 4 á 5 weken plaats vindt. Deze behandeling duurt 1,5 uur.
De L- en U-wimper is speciaal ontworpen voor vrouwen met overhangend ooglid.

Het is geen bezwaar om make-up c.q. huidproducten te gebruiken zoals je dit gewent bent. Het is wel zaak om geen hoog oliehoudende remover te gebruiken rondom de ogen, hierdoor kan de verlenging of coating loslaten.

Voor optimaal resultaat kunt u om de dag de wimpers behandelen met de coating sealer. Dit beschermt de verlenging tegen vocht, olie en stof.

De eerste 12 uur na het plaatsen:

 • Vermijd het nat worden van de wimpers
 • Gebruik geen mascara
 • Niet naar de sauna of zwemmen gaan
 • Wrijf niet in de ogen, Indien nodig mag je de wimpers borstelen (bij de verlenging) met het meegekregen borsteltje
 • Bij douchen, zwemmen ed; de ogen droog deppen met een handdoek

Het thuis verwijderen van de verlenging of de coating is mogelijk door oliepads 5 minuten op de ogen te laten inweken, daarna rustig -neem de tijd- de wimpers rullen tussen de vingers, niet trekken! Wij adviseren echter om de coating professioneel te laten verwijderen.

Helaas kunnen wij niet bij iedereen de behandelingen uitvoeren, met name als u:

 • Rode of pusogen (conjunctivitus)
 • Bindvliesontsteking
 • Dry-eye-syndroom
 • Chemotherapie
 • Verlies van hoofdhaar (alopecia)
 • Buikslaper bent (tenzij u een speciaal wimper-maskertje wilt dragen)

Graag zonder oogmake-up op de afspraak komen en lensdragende
-indien mogelijk- zonder lenzen.

Optische wimperverlenging

Wimperspecialist pure-Nature biedt u de exclusiviteit aan in Optische wimperverlenging /wimperpermanent by Inzetbox Door het gebruik van wimperpermanent worden uw natuurlijke wimpers optisch verlengt de revolutionaire ontdekking op dit ogenblik. Deze methode laat uw natuurlijke wimpers langer lijken.

De wimpers worden vanaf de haarwortel gelift door gebruik te maken van een baanbrekend systeem waarbij de wimpers eenvoudig en effectief behandeld worden met een speciale vloeistof. Binnen nog geen 20 minuten zijn de wimpers gekruld en optisch langer, dit effect blijft tot 3 maanden. Ook geschikt voor diepliggende ogen.

De producten voldoen aan de nieuwste EU-norm. Om de eigen wimpers in conditie te houden raden wij het gebruik van een Serum aan. Uw wimpers worden hier sterker van, gezonder en groeien langer door. Normaal is een gemiddelde wimpercyclus 2 maanden. Met gebruik van het serum kan dit verlengt worden tot wel 100 dagen.Het gebruik van mascara kan, maar wel één op waterbasis, om zo lang
mogelijk te kunnen profiteren van uw wimpers.

Desgewenst is deze olie vrije mascara in onze salon verkrijgbaar

Na de behandeling de eerste 24 uur:

 • Geen mascara gebruiken
 • niet naar de sauna of zwemmen gaan

Ook in combinatie met Lashcoat te gebruiken.

 

Behandeling Prijs Prijs 2-6 D
Wimperverlenging set one by one €85,00 €95,00
Opvullen na 2 weken one by one €35,00 €40,00
Opvullen na 3 weken one by one €45,00 €50,00
Opvullen na 4 weken one by one €55,00 €60,00

 

Daarna geldt de prijs voor een set

 

Behandeling Prijs
Lashcoat wimpercoating volledige behandeling €55,00
Lashcoat wimpercoating onder wimpers €17,50
Optische wimperverlenging/Wimperpermanent €40,00
Optische wimperverlenging in combinatie met Lashcoat €75,00

 

*Voor het professioneel verwijderen van de wimpers of de coating in de salon wordt een bedrag van € 10,00 gerekend. Bij continuering van de behandeling wordt er niets berekend